6852 - A Polgárháború Éve

2013.03.17. 17:43

Nos, ez a pillanat is elérkezett. Immár nyomtatában is megjelent az első önálló regényem, amelyet a  fentebb látható címre kereszteltem. Az igazat megvallva, nem tudom, most mit írhatnék... de mivel az egyik legjobb mű lett, amit valaha is alkottam, ezért mindenkinek javaslom, aki szereti a sci-fit - aki esetleg nem elégedne meg ennyivel, az lentebb talált egy kis ajánlószöveget is.
Bővebben a képre kattintva tájékozódhattok a műről, a nyomtatottak linkeltem be. Akinek sok lenne a kért összeg, de mindenáron el akarja olvasni, annak figyelmébe ajánlom a nemrég megjelent, E-book változatot is, amit szintén megtalálni a belinkelt oldalon. Az már egy kicsit kevesebbe kerül :)

   

polgévrendes.jpg

  
  
Minden bátor olvasómnak jó szerencsét kívánok, remélem, elnyeri a tetszéseteket!
A bizonytalanok itt találják ajánlószöveget:

Új Társoldal

2013.01.29. 16:44

Örömmel jelentem be, hogy a Medium blogja is csatlakozott a társoldalaink közé - mintha eddig olyan sok lett volna xD -, itt rengeted érdekességet találhattok a könyvekről, meg majd  egyebekről is.
A bátor nethajósok a képre kattintva léphetnek rá az új földre:

  


 
Jó böngészgetést!

Az Első Társoldalunk!

2012.12.28. 21:53

Kedves olvasóim, örömmel jelentem be, hogy a stargatelives.ucoz.com a társoldalak közt szerepelhet, méghozzá elsőként! A véleményem szerint ez egy remek oldal, amely köré példás közösség fonódott az évek során, minden csillagkapu fannak ajánlom, hogy látogasson el oda, de ha nem is lelkesedsz annyira a franchise-ért, az oldal akkor is megér egy próbát:

  

banner_sgl_33.jpg 

Kellemes böngészést!

Képregény - Lázadás #2

2012.10.26. 13:51

Megérkezett a Lázadás második száma is, mely szakít Janek Sunber hadnagy történetével, s Luke Skywalker szemszögéből folytatja az eseményeket, méghozzá a Lázadás oldalán. A Jedirend.com-on közzé tett aloldalt a képre kattintva tekinthetitek meg:

   

     
     

Jó szórakozást kívánok hozzá!

Képregény - Lázadás #1

2012.09.28. 15:16

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy az egy kedvenc SW képregénysorozatomnak - az általam készített - magyar változata, végre szerény oldalamon is felütheti a fejét. Legalábbis csak részben, mivel jelen esetben a Jedirend.com-on folyik a mű elsődleges megjelentetése, ami azt jelenti, hogy itt csak utólagosan találkozhattok vele. A képre kattintva tekinthetitek meg:

   

  
  

Jó szórakozást!

Megérkezett Rob Valois egy, a TCW eseményeihez szorosan kapcsolódó - tulajdonképpen azokat kiegészítő művének magyar változata, melyet a mai nap folyamán készítettem. Mivel a terjedelméből adódóan a már megszokott formában véleményem szerint nem nyújthatna teljes élményt, (mindössze egy A4-es oldal az egész) úgy döntöttem, hogy kamatoztatom némiképp a photoshoppal kapcsolatos ismereteimet. Az eredményt a képre kattintva tekinthetitek meg:

  

  

Jó szórakozást kívánok hozzá!

Megérkezett Ryder Windham novellájának magyar fordítása, amelyet The Medium készített. Az alig 7 oldalas terjedelemmel rendelkező mű Darth Vaderről tartalmaz egy meglehetősen izgalmas történetet, de többet nem is árulnék el róla, inkább olvassátok el a képre kattintva:

   

Untitled-1.jpg

   

Jó szórakozást és nagy tapsot neki, amiért elkészítette!

Szerző: Darth Raven

1 komment

Címkék: StarWars

Az Új Rend - Felhívás

2012.07.15. 15:12

Augusztus 3-tól kéthetente megjelenő művem fejezeteihez keresek előzetes olvasókat. Ők két héttel előre kapnák meg a kérdéses fejezeteket (Az elsőt értelemszerűen jelentkezésüket követően). Feladatuk pedig azok értékelése, valamint az azokban felmerülő hibák és pontatlanságok észrevétele lenne. Maguk a fejezetek terjedelme 8-10 A4-es oldal közé tehető, amennyiben kedveled a Star Wars történeteket neked találták ki a feladatot. A döntés megkönnyebbítését elősegítendően a bevezetést a képre kattintva olvashatjátok:

  

  

Jó szórakozást kívánok hozzá, valamint remélem, hogy sokan vállalkoztok majd!
Természetesen akik vállalkoznak, semmilyen körülmények között sem szivárogtathatják ki a történéseket, ez esetben szó nélkül elválnak útjaink.

U.I.: A jelentkezés a start után is lehetséges, csak bátran! :)

Jelenlegi állás: 2/3
Siess, még pont van egy hely számodra is!

Nem sokkal ezelőtt, egy, a jedirend.com-on folytatott novellafordítás keretében álltam neki James Luceno, Restraint című novellája fordításának. Mostanra úgy érzem, sikerült elkészülnöm vele és többször is átfutottam a művet. De mivel képtelenség benne - egyedül - minden apró hibát kiszűrni, a ti segítségeteket kérem ez ügyben. Annyit kell tennetek, hogy a képre kattintva elolvassátok a novella nyersfordítását, majd egy e-mail vagy hozzászólás formájában értékelitek azt, valamint az össze általatok észrevett hibát az orromra kötitek. Bár reményein szerint nincs túl sok ezekből, minden esetre több szem, többet lát.

    

   

Köszönöm figyelmetek! Jó olvasást kívánok azoknak, akik rászánták magukat!

BSG - Blood & Chrome tariler

2012.06.27. 23:46

Az általam régóta várt BSG sorozat hivatalos trailere. Sajnos a SyFy-nak hála még nagyon sokat kell várni rá, jelenleg nem tudok pontos dátumot mondani.Hihetetlen, mit hagynak ki vele... Forrás...

Szerző: Darth Raven

Szólj hozzá!

Címkék: BSG