Raven Science Fiction Oldala

2012.06.26. 14:51

Akárhogyan is fáradoztam, oldalam csupán eszmeileg lehetett egy oldal. Két különálló blogból épül fel, amelyek olyan szorosan kapcsolódnak egymáshoz, amennyire csak lehetséges. Mindkettő teljes mértékben az én érdekeimet képviseli és kizárólag az én szerkesztésem alatt áll.

A szoros kapcsolódásból adódóan, egymásra épülnek, nem lehetnek teljesek a másik oldal nélkül. Ezért, ha az egyik támogat, akkor a másik is. Valamint, ha az egyiket támogatod akkor a másikat is. Ebből fakadóan, ha oldaladat fel kívánom tüntetni az ajánlott oldalak között, akkor mindkettőn meg fogom tenni.
Amennyiben oldalad társoldal szeretne lenni, minkét blog főoldalán fel lesz tüntetve, de neked elég csak a hírcsatornát feltüntetni.

A nem túl aktív hírcsatorna az oldal fontos részét képezi:
Ez egy külön blogot kapott, itt minden általam kedvelt sci-fi-vel kapcsolatos híreket szeretnék közölni, amennyiben azok eljutnak hozzám. Ha olyasvalamiről hallasz, amely érdemes lenne arra, hogy feltüntessen, nyugodtan küldj egy e-mailt ezzel kapcsolatban. Mivel vannak akik csak egy bizonyos sci-fit kedvelnek, a bejegyzések kategóriákra vannak osztva, így jól elkülöníthetők a többi, az adott felhasználó számára érdektelen bejegyzéstől. Mivel jelenleg a Star Wars érdekel a legjobban, a hírek túlnyomó része is ezzel lesz kapcsolatos.

Az oldal másik részét a Fanfiction blog képezi:
Kizárólag az én és mások fanfictionjei számára hoztam létre, ezek .pdf formátumban, a bejegyzésekhez csatolva lesznek feltüntetve. Erről bővebben itt találsz információt.

Nagyjából ennyit szerettem volna írni oldalamról, köszönöm figyelmetek!

Amennyiben kérdésed, javaslatod van az oldallal kapcsolatban, ide írhatod.

A bejegyzés trackback címe:

https://darthraven-hircsatorna.blog.hu/api/trackback/id/tr104612287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása